Συχνές ερωτήσεις

1. Τι είναι η Apinio;

Η επωνυμία Apinio είναι εμπορικό σήμα της AllWorld Panels ApS, μιας εταιρείας εξειδικευμένης σε ηλεκτρονικές έρευνες αγοράς. Η εταιρεία συστάθηκε στη Δανία με αριθμό μητρώου 32840698. Διαθέτουμε περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρίας στον τομέα των ερευνών αγοράς.

2. Πώς μπορώ να βγάλω χρήματα συμμετέχοντας σε έρευνες;

Κάθε φορά που συμμετέχετε σε μια έρευνα, κερδίζετε χρήματα. Το ακριβές ποσό αναφέρεται στην πρόσκληση της έρευνας που λαμβάνετε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μπορείτε να δείτε το ποσό που έχετε συγκεντρώσει πραγματοποιώντας σύνδεση στο λογαριασμό σας. Μπορείτε να μεταφέρετε τα χρήματα απευθείας στο λογαριασμό σας PayPal. Από το λογαριασμό PayPal μπορείτε να εξαργυρώσετε ή να μεταφέρετε το ποσό στον τραπεζικό λογαριασμό ή στην πιστωτική κάρτα σας.

3. Πρέπει να έχω λογαριασμό PayPal για να εγγραφώ στην Apinio;

Ναι και όχι. Μπορείτε να εγγραφείτε στην Apinio τώρα και να ξεκινήσετε αμέσως να βγάζετε χρήματα. Ο λογαριασμός PayPal είναι απαραίτητος όταν θελήσετε να εξαργυρώσετε τα κέρδη σας. Μπορείτε να ανοίξετε ένα λογαριασμό PayPal εντελώς δωρεάν. Η Apinio δεν θα σας ζητήσει ποτέ να παρέχετε κανένα στοιχείο τραπεζικού λογαριασμού ή πιστωτικής κάρτας. Όλες οι χρηματικές συναλλαγές μας πραγματοποιούνται μέσω του PayPal. Κάντε κλικ εδώ για να ανοίξετε ένα λογαριασμό PayPal.

4. Για ποιους σκοπούς θα χρησιμοποιούνται τα προσωπικά στοιχεία που παρέχω;

Η Apinio συλλέγει από τα μέλη της ορισμένα προσωπικά δεδομένα για διαφορετικούς σκοπούς. Πρώτον, τα στοιχεία αυτά μας επιτρέπουν να επικοινωνούμε μαζί σας σχετικά με έρευνες στις οποίες μπορείτε να συμμετέχετε. Δεύτερον, μας επιτρέπουν να σας προτείνουμε έρευνες που σχετίζονται με τα ενδιαφέροντά σας. Τρίτον, μας βοηθούν στην ανάλυση των δεδομένων ερευνών, λαμβάνοντας υπόψη, για παράδειγμα, το φύλο, την ηλικία ή τον τόπο κατοικίας σας.

5. Πόσο συχνά θα λαμβάνω προσκλήσεις για έρευνες;

Δεν μπορούμε να σας πούμε πόσο συχνά θα λαμβάνετε προσκλήσεις, επειδή αυτό εξαρτάται από τον αριθμό των ερευνών που διενεργούμε και τις ανάγκες των πελατών μας. Ορισμένα μέλη θα λαμβάνουν περισσότερες προσκλήσεις σε σχέση με άλλα μέλη, επειδή ανήκουν στην ομάδα-στόχο που μπορεί να ενδιαφέρει συγκεκριμένους πελάτες.

6. Πώς μπορώ να λαμβάνω περισσότερες προσκλήσεις για έρευνες;

Εάν θέλετε να συμμετέχετε σε περισσότερες έρευνες, βεβαιωθείτε ότι το προφίλ σας είναι πλήρες και ενημερωμένο. Για να δείτε και να επεξεργαστείτε το προφίλ σας θα πρέπει να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας.

7. Γιατί δεν έλαβα email επιβεβαίωσης;

Έχουμε ενημερωθεί ότι το Hotmail (και ίσως κάποιες ακόμη υπηρεσίες παροχής ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) προωθούν ορισμένες φορές τα μηνύματά μας στο φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας. Αυτό σημαίνει ότι ίσως χρειαστεί να ελέγξετε το φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας του λογαριασμού σας για να βρείτε το email επιβεβαίωσης (και προσκλήσεις).

8. Ορισμένες έρευνες ολοκληρώνονται πριν από τον προγραμματισμένο χρόνο λήξης. Γιατί;

Προσπαθούμε πάντα να παρέχουμε τις έρευνες για όσο διάστημα χρειάζεται, ώστε να δίνουμε χρόνο στα μέλη μας να συμμετέχουν σε αυτές. Ωστόσο, ορισμένα έργα έχουν πολύ αυστηρές προθεσμίες, έτσι πρέπει να ξεκινούμε την ανάλυση των δεδομένων αμέσως μόλις λάβουμε απαντήσεις από τον επιθυμητό αριθμό ατόμων.

9. Ποιος ελέγχει τα ευρήματα των ερευνών;

Ο πελάτης που μας έχει αναθέσει την έρευνα είναι αυτός που αποφασίζει ποιος θα ελέγξει τα ευρήματα. Ορισμένες φορές διενεργούνται έρευνες για εσωτερική κατανάλωση, για παράδειγμα εάν κάποιος πελάτης θέλει να λάβει μια εμπεριστατωμένη απόφαση πολιτικής φύσης ή σχετικά με κάποια δραστηριότητα μάρκετινγκ. Σε αυτήν την περίπτωση, η έρευνα συνήθως δεν κοινοποιείται στο ευρύ κοινό.

10. Θα λαμβάνω ανεπιθύμητη αλληλογραφία εάν εγγραφώ σε μια επιτροπή ερευνών;

Όχι. Δεν ασχολούμαστε με την πώληση προσωπικών δεδομένων σε τρίτα μέρη. Χρησιμοποιούμε τα στοιχεία επικοινωνίας σας μόνο για να σας αποστέλλουμε προσκλήσεις για έρευνες και ειδικές προσφορές. Διαχειριζόμαστε με ιδιαίτερη προσοχή τα προσωπικά δεδομένα σας, τηρούμε αυστηρά όλες τις νομοθετικές διατάξεις σχετικά με την προστασία προσωπικών πληροφοριών και υιοθετούμε διεθνή πρότυπα που εκδίδονται από την ESOMAR (Παγκόσμια Ένωση Εταιρειών Έρευνας Αγοράς).