ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ:


Γνωρίζουμε καλά ότι ο χρόνος σας είναι πολύτιμος! Κάθε φορά που αφιερώνετε λίγο χρόνο για να συμμετέχετε σε μια έρευνα, πληρώνεστε σε μετρητά. Πριν από κάθε έρευνα, θα ενημερώνεστε σχετικά με το ποσό που θα λάβετε.

Οι προσκλήσεις αποστέλλονται απευθείας στα εισερχόμενα μηνύματα του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Κάθε πρόσκληση που λαμβάνετε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου περιέχει πληροφορίες σχετικά με το χρόνο που θα χρειαστείτε για να συμπληρώσετε την έρευνα και για πόσο θα είναι διαθέσιμη.

Οι περισσότερες έρευνες διαρκούν περίπου 5-10 λεπτά, ορισμένες, ωστόσο, ενδέχεται να έχουν μεγαλύτερη διάρκεια. Συνήθως μια έρευνα παραμένει διαθέσιμη για 4-7 ημέρες.

Κατά την εγγραφή σας, θα πρέπει να συλλέξουμε ορισμένα προσωπικά στοιχεία σας. Αυτό μας επιτρέπει να σας αποστέλλουμε προσκλήσεις σε έρευνες που σας αφορούν και να μην σας θέτουμε τις ίδιες ερωτήσεις κάθε φορά που συμμετέχετε σε μια έρευνα. Τα στοιχεία χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς ή για την αποστολή προσκλήσεων και βραβείων.

Τα στοιχεία σας είναι ασφαλή! Δεν θα κοινοποιήσουμε σε καμία περίπτωση τα προσωπικά στοιχεία σας σε τρίτα μέρη και δεν θα επιτρέψουμε την πρόσβαση καμίας άλλης εταιρείας σε προσωπικά στοιχεία που σας αφορούν (όπως όνομα, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κ.λπ.), χωρίς να έχουμε λάβει προηγουμένως την έγγραφη συναίνεσή σας.

Οι επαγγελματικοί συνεργάτες μας:

Υπηρεσίες πληρωμών

Το PayPal είναι μια παγκόσμια επιχείρηση ηλεκτρονικού εμπορίου που επιτρέπει την καταβολή πληρωμών και τη μεταφορά χρημάτων μέσω διαδικτύου. Οι ηλεκτρονικές μεταφορές χρημάτων είναι ένας εναλλακτικός τρόπος καταβολής πληρωμών σε σχέση με τις παραδοσιακές μεθόδους, όπως επιταγές και εμβάσματα.

Πλατφόρμα επιτροπής

Η Cint είναι προσηλωμένη στην ποιότητα και έχει αναπτύξει μία από τις σημαντικότερες πλατφόρμες για επιτροπές ερευνών. Τα προϊόντα Cint συμμορφώνονται με τα πρότυπα ESOMAR, MRS, CASRO, MRA, ARF, MRIA, AMA και AMSRO. Πρόσφατα, η Cint έλαβε τη διακεκριμένη πιστοποίηση ISO 20252.
Η επωνυμία Apinio είναι εμπορικό σήμα της AllWorld Panels ApS, μιας εταιρείας εξειδικευμένης σε ηλεκτρονικές έρευνες αγοράς. Η εταιρεία συστάθηκε στη Δανία με αριθμό μητρώου 32840698. Διαθέτουμε περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρίας στον τομέα των ερευνών αγοράς και διενεργούμε ηλεκτρονικές έρευνες σε τέσσερις ηπείρους.